Dvokomponentni poliuretanski premaz v spreju – napolnimo ga za vas!

In Nasveti, Novica by tehbo

Dvokomponentni poliuretanski premaz (2K PUR) lahko pri nas dobite tudi v spreju, saj vam izbrani RAL odtenek napolnimo pri nas.

Poliuretanski premaz v spreju za vaše naročnike

Lakirnice so prilagojene nanašanju dvokomponentnih antikorozijskih premazov na kovinske konstrukcije, pogoji v njih pa omogočajo optimalen nanos premaza na obdelovanec. Vendar pa včasih potrebujete dvokomponentni poliuretanski premaz tudi na terenu.

poliuretanski premaz

Z poliuretansko barvo v spreju si tako lahko na primer pomagate, ko že pobarvane izdelke – kovinske konstrukcije, dele strojev ali druge izdelke –odpremite k naročniku.

Običajno za naročnika pri tem pripravite tudi manjšo embalažo, ki jo napolnite z enako barvo – z enakim RAL odtenkom in po možnosti z enako saržo že uporabljene barve oziroma premaza. Želite zagotoviti, da bi lahko morebitne nepravilnosti, ki bodo nastale pri transportu ali montaži, naročnik enostavno odpravil brez vidnih posledic. Zdaj lahko to naredite tako, da pri nas naročite dvokomponentni poliuretanski premaz v spreju.

Sprej je enostaven za uporabo

V sprej vam napolnim eno komponeto poliuretanske barve, v ampuli znotraj spreja pa se skriva še druga komponenta – trdilec v pravilnem razmerju. Doze sprejev s poliuretanskim premazom imajo tudi nastavljivo šobo, kar zagotavlja najbolj optimalen nanos premaza. Ampula s trdilcem se aktivira preko gumba. S trdilcem že zmešan premaz v spreju pa je nato uporaben šest ur.

Poliuretanski premaz v spreju se lahko uporabi tudi za nanos na ostale površine, na katere se običajno nanaša poliuretanska barva. Z njo se lahko zaščitijo kmetijski in gradbeni stroji, železne konstrukcije, vozila in drugi kovinski premeti.