O piškotkih

In Obvestila by admindamyang

Varnost osebnih podatkov
Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev našega spletnega mesta na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Z registracijo na našem spletnem mestu soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo izključno za potrebe izpolnitve pogojev za registracijo (ime, priimek, vzdevek, e-poštni naslov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Registracija uporabnikov je na našem spletnem mestu onemogočena.

Politika uporabe piškotkov
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.
Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

O piškotkih
Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ko jo obiščete, naloži v vaš spletni brskalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebi za delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

Uporabljeni piškotki

WordPress (wordpress.com) – prijava uporabnikov in komentiranje, nastavitve portala

Shinystat (shinystat.com) – merjenje statistike obiskanosti spletne strani

Facebook (facebook.com) – integracija s FB, »všečkanje« in pošiljanje prispevkov

WP Smart Apps (wpsmartapps.com) – merjenje uspešnosti oglaševanja lastnih ponudb

Cookie Law Info (wordpress.org/plugins/cookie-law-info) – nastavitev obvestila o piškotkih

Upravljanje piškotkov v brskalniku
Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, po poteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale pravilno.